Cotragim - De specialist in golfplaten voor daken.
Over ons

Over ons

Wil u graag meer te weten komen over Cotragim en het verhaal achter onze onderneming? Lees dan gerust verder!

Waarvoor staat Cotragim?

  • CO: consultancy op vlak van algemeen management, verkoop en marketing
  • TR: trading, omdat consultancy zonder praktijk vaak zinloos gepraat is
  • AG: agenturen, want zo staan we onze partners bij
  • IM: immobiliën, als nieuwe uitdaging

Missie

Cotragim helpt u aan de beste kwaliteit voor minder geld. Dat is waar we voor staan en altijd naar zullen streven. We halen het onderste uit de kan om realistische oplossingen voor te stellen. Hiervoor kan u rekenen op onze jarenlange ervaring op de Europese markt.

Ons verhaal 

Guido Oostvogels: "In het middelbaar onderwijs koos ik voor een sterk wiskundig/wetenschappelijke opleiding. Dat beviel me, waardoor ik een opleiding als burgerlijk ingenieur bouwkunde aan de universiteit begon. Eenmaal afgestudeerd, startte ik mijn eerste job als techneut. Een heuse ervaring, maar ik zat er niet helemaal op mijn plaats. Via de afdeling ‘Productontwikkeling’ in een grote onderneming, een producent van dakproducten, kwam ik in de commerciële afdeling terecht. Daar draaide ik 15 jaar mee en maakte kennis met de internationale markten in West-Europa. Een betere leerschool kan men zich moeilijk indenken.
Daarna schoolde ik mijzelf bij met een ‘Master in Business Administration’ en kwam terecht in het algemeen management van de wereldspeler in bouwmaterialen, de ETEX-groep (zeg maar Eternit). Hier was ik ook nog eens 15 jaar actief in 10 Europese landen.
Na deze rijke loopbaan werd het dan tijd om zelf iets op te starten. Een zelfstandig bedrijf waarin ik mijn rijke ervaring kon gebruiken. Uiteindelijk werd Cotragim BVBA in het leven geroepen. Het bedrijf groeide uit tot dé specialist in golfplaten daken.
Met onze ervaring en kennis willen we mensen de juiste oplossingen bieden. We geven niet alleen advies, maar zorgen ook voor de juiste producten en helpen U bij het vinden van gedegen uitvoerders. Alles wat nodig is voor een vlekkeloos eindresultaat.